Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fil System
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software Emsys ERP
Brand
V4.2.2
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
EMSYS - Enterprise Management SYStem
3-tier ERP System

EMSYS ERP este un sistem pentru conducere si gestiune economica din clasa MIS. Acopera problematica societatilor comerciale mari, a intreprinderilor mici si mijlocii, regiilor autonome, a institutiilor bugetare, unitatilor cu profil complex si cu structura de grup.
    
Solutie integrata si complet parametrizabila, este un un nucleu puternic si in acelasi timp flexibil din punct de vedere economico-finanaciar. EMSYS isi propune sa rezolve toate problemele specifice organizatiilor in conexiune cu mediul de afaceri in care isi desfasoara activitatea, oferindu-le un suport decizional pentru maximizarea profitabilitatii si eficientei, asigurarea calitatii actului de conducere pe diferite nivele de interes.

Sistemul este realizat pe tehnologie 3-tier (baza de date, server de aplicatii, client), in limbajul JAVA, accesul la baza de date prin SQL92, arhitectura web, ceea ce ii confera o independenta totala fata de platforma si baza de date. Functioneaza in intranet, cat si in internet. Prin tehnologia utilizata si prin propria conceptie, asigura o securitate si o confidentialitate a informatiilor.
Din Gura in Gura